Meie ettevõte tegeleb alates 2010. aastast akende, uste, rõduplokkide ning klaaskonstruktsioonide müügi ja paigaldamisega, samuti pakub lisateenuste kompleksi. M-Puit – liider mistahes keerukusastmega nüüdisaegsete paigaldustehnoloogiate kasutamisel. Me pakume oma klientidele suures valikus plastikust ja puidust tooteid, samuti kombineeritud konstruktsioone „puit-alumiinium”. Antud hetkel on meil kõige suurem tootevalik kogu Eestis. Suurem osa riigi kinnisvaraarendajatest valib just meie ettevõtte peamiseks alltöövõtjaks elumajade ja tööstushoonete ehitamisel.

Meie tootevalik ja selle iseärasused

Me tegeleme juba üle kümne aasta järgmist liiki toodete paigaldamisega:

- aknad;
- sise- ja välisuksed;
- rõduuksed ja -aknad;
- erilise kujuga aknad;
- tõst- ja lükandsüsteemid;
- paralleel-lükanduksed.
Meie teenused


Lisaks sellele, et te saate meie käest uksi ja aknaid tellida, pakume me veel tervet kompleksi lisateenuseid:

- tasuta mõõtmine ja nõustamine;
- akende ja uste reguleerimine;
- prügi äravedu;
- rõdude ja lodžade soojustamine ning
- viimistlemine;
- aknalaudade ja äravoolude paigaldamine;
- akende remont ja tehnohooldus;
- sise- ja välisviimistlus.

Me tagame tellimuse täitmisel kõige lühemad tähtajad, 2-3 nädalat, sõltuvalt selle keerukusest ja komplekteerimisest. Meie peamisteks eelisteks on – tööde teostamise kiirus ja kvaliteet, mis tuleneb meie töötajate kõrgest kvalifikatsioonist!

Mõõtude võtmiseks või nõustamiseks saate registreeruda, kui helistate meie kontakttelefonile või täidate saidil esitatud tagasisidevormi. Meie spetsialistid aitavad leida nõustamise käigus just teie vajadustele vastava profiili, klaaspaketi, materjali ja teenuste mahu ning teevad seejärel vastava hinnapakkumise.
Aleksei Tkatsov
58318056
Tallinn
email

Опубликовано: 08.04.2023

PVC aknad, uksedPVC aknad, uksedPVC aknad, uksed