FishSpa Kinkekaart. Kalateraapia Garra Rufa kaladega koos refleksoloogia ehk tsooniteraapiaga 60min 25€

Kalateraapia on positiivne emotsioon ja naha koorimine üheskoos, sest Garra Rufa kalade puudutus mõjub justkui lõõgastava kõdistamisena!
Kalateraapia on täiesti turvaline protseduur: kalad ei ole võimelised nakatuma ja edasi kandma inimeste haiguseid; Garra Rufa kaladel pole hambaid, nad koorivad surnud naharakke sooja vee ja spetsiifilise ensüümi abil, jättes terve naha täiesti puutumata; enne akvaariumisse laskmist on kõik kalad kohustatud läbima erilise karantiini ning veterinaari läbivaatuse; peale igat protseduuri toimub vee puhastamine- mehaaniline, keemiline ja bioloogiline filtreerimine, et välistada bakterite ja teiste mikroorganismide säilimine akvaariumis.

Kalateraapia positiivsed tulemused: vähendab stressi, stabiliseerib vererõhku, leevendab väsimust ja muudab füüsilise toonuse ja närvide taastamise protsessi, puhastab poore ja tapab baktereid, omab noorendavat toimet, leevendab paistetust ja väsimust, annab nahale ilusa ja terve jume, eemaldab surnud ja töötlemata naha.

Refleksoloogia ehk tsooniteraapia on lõdvestusteraapia mis põhineb avastusel, et organism peegeldab informatsiooni oma organite seisunditest jalatalla pinnale kindlatesse tsoonidesse. See teraapia kogub üha enam populaarsust ning põhineb mõistmisel, et kõik kehaosad on omavahel seotud kanaleid pidi, läbi mille voolab energia. Kui meie energiatase on madal ning pinged blokeerivad loomuliku voolamise, siis ei saa meie organsüsteem korralikult funktsioneerida. Mingi organi ala- või ületalitus väljendub vastavas tsoonis kas valuna, naha- või koemuutusena. Teraapia käigus masseerib refleksoloog kätega jalatalla all olevaid erinevaid piirkondi ning vastavaid muutusi (valu, nahamuutusi) leides saab informatsiooni organismi hetkeseisundist, aga ka kroonilistest ja läbipõetud haigustest. Oletatava probleemi puhul saadab organile vastava punkti puudutamine valuaistingu. Nende punktide mõjutamine stimuleerib närvilõpmeid ja vereringet, parandab organite tööd, samuti leevendab stressi ja pinget kehas.

Refleksoloogia eesmärgid:

Suureneb vere- ja lümbiringvool (st süsinikdioksiid, lämmastikujäägid ja vesi eemaldatakse ja uued toitained ning värske hapnik saavad rakkudesse tulla)
Eemaldab blokeeringud energiakanalitest Leevendab stressi, mis põhjustab enamuse haigustest
Leevendab pea-, kukla-, kaela- ja seljavalu
Leevendab ainevahetus- ja seedimisprobleeme Leevendab hingamisteedehaigusi ja allergiat
Ravib närvidest ja vereringeprobleemidest tekkinud hädasid
Vabastab keha enda loomulikke valuvaigisteid
Stimuleerib immuunsüsteem
Peale seanssi joo palju vett! Seda on vaja selleks, et aidata kehal peale ravi mürkidest puhastuda Ära joo kohvi ega musta teed. Puhka! Kui sa askeldad palju ja teed pingutust nõudvaid harjutusi, siis ei saa sa ravist täit kasu.

Värskendav pai Sinu kätele ja jalgadele!
Drfish
55613281
Tallinn
email

Опубликовано: 15.01.2020

Kalateraapia Garra Rufa kaladega koos refleksoloogiaKalateraapia Garra Rufa kaladega koos refleksoloogia